søndag, februar 12

En tur innom huset..

Trappen opp til loftet, og dør inn til stue på venstre side her
Hallen i 2.etg.: her er det lyst og åpent, med glassdører inn til stue og dører ut til veranda
På vei opp til loftet..
..det ene soverommet på loftet
Her kommer vi ned fra loft og ned i hallen i 2.etg, her er det dører ut til veranda

Slik ser det ut i stuen nå, litt lister og peis mangler..
Her ser en opp fra trapp i 1.etg og inn i hallen i 2.etg
Glassdører inn til stuen er på plass
Her er vi kommet opp på loftet, her har vi en del takvinduer for å få lys inn
Her kommer en liten oppdatering fra huset, det mangler litt lister her og der, og rekkverk på trapp fra 1. etg til 2.etg mangler ennå. Kjøkken skal monteres ferdig, vegger under trapper mm, men her er iallefall litt av det som er ferdig i huset. Det er kanskje ikke så godt å se utfra bildene men vi har valgt et par ulike nyanser av lyse grå farger på veggene, + noen rom med en helt lys "creme"-farge. Det skjer nok en god del mer i løpet av neste uke, så jeg skal prøve å oppdatere litt bedre enn jeg har gjort til nå;) Da må du ha en fortsatt fin kveld:)

fredag, februar 10

Helg & hus

Ønsker deg en riktig fin helg:)
Fra huset: trapp er kommet opp og dobbeldør inn til stue er på plass! Det nærmer seg innflytning, men det er fortsatt en del småting igjen før alt er på plass. I helgen blir det rydding og arbeid  i huset på oss, så da skal jeg ta litt flere bilder og oppdatere dere her.
Foto: Camilla at home

tirsdag, februar 7

Lexington Spring

Litt vårinspirasjon fra Lexington Company i fine, landlige omgivelser, liker aller best de svale kombinasjonene med ulike blåfarger. Tusen takk for alle koselige kommentarer og beklager at det er blitt så dårlig med oppdatering her, det har vært så mye som må ordnes siden de nå er siste innspurt i huset, jeg skal få oppdatert utover i uken :) Ønsker deg som er innom en fortsatt fin uke!