søndag, januar 15

Husoppdatering: Gulv & litt lister

Fra gangen i 2.etg: her nærmer vi oss en ende på guvlegging, men mangler lister
Stuen: her er gulvet nesten ferdiglagt, men må tilpasses rundt peisplate, så må det listes..
Fra soverom i 2.etg. her har vi fått tak- og vinduslister på plass, men mangler gulvlister. Lister er fra Vadset Tre.
En liten oppdatering fra husbygging, glemte desverre kameraet i huset, så idag blir det bare noen mørke og dårlige bilder fra mobilen. Her ser dere litt fra stuen , litt fra gangen og et soverom som bare mangler gulvlister. Vi har lagt en del mer gulv, taklister og det meste av vinduslister er også på plass nå. Skal oppdatere med bedre bilder når jeg får hentet kameraet. Da må du ha en fortsatt fin søndagskveld:)

10 kommentarer:

My home is my Castle - by Kari sa...

Så flott hus :) Gleder meg til å se mer.

Klem,Kari

ANETTESHUS.COM sa...

Så flott det blir, Camilla!! Gulvet er helt nyyydelig!

KLEM KLEM
ANETTE

Annikken sa...

Så fint:) gleder meg til å følge videre!!

Luzia sa...

Wow, I love the flooring! Everything looks beautiful so far... looking forward to the rest! :)
Hugs,
Luzia

Simones Country Home sa...

Hei på deg Camilla. :o)

Superlekkert gulv assa, hvor er det fra igjen????

Klem Simone :o)))

Camilla at home sa...

Takk for koselige kommentarer:-)
Simone: Gulvet er fra www.villagulv.no.

HermineH sa...

Dine innlegg om huset er et stort lyspunkt i hverdagen. Jeg GLEDER meg til hver gang det kommer noe nytt. Veldig nysgjerrig på hvordan du innreder badene dine - blir det en sniktitt snart? Et spørsmål til - jeg ønsker å abonnere på et new england blad - hvilket blad blir du mest inspirert av?

Camilla at home sa...

Hei Hermine, og tusen takk for veldig koselig kommentar:) Ja det blir en liten sniktitt i neste uke, da skal innredningen være på plass;) I morgen dukker kjøkken og trapper også opp, hvis ikke blir mer forsinkelse nå da, så da begynner det endelig å bli litt ferdig i huset;)Jeg abonnerer på Country Living og har abonnert på Veranda, House Beautiful og Traditional Home, men synes at i de fleste blader så er det litt opp og ned hvor mye inspirasjon det er å finne. Ingen store favoritter inne interiørmagasiner, synes det varierer sånn med innhold. Jeg pleier alltid å besøke nettsidene til New England Home Magazine, men der går det desverre ikke an å abonnere.

Hanna sa...

Ha en fin helg!
Kram
Hanna

HermineH sa...

Jeg bruker bildene på din profil som inspirasjon og litt rettesnor når jeg tenker hvordan jeg skal innrede vårt hjem som skal totalrehabiliteres. (I new england stil, selvfølgelig:-)

Bildene dine viser at det på noen vinduer er vist spot over vinduene - noe jeg selv også har veldig lyst til. Men, på nett ser jeg at det advares mot det fordi man da ikke vil få lys som reflekteres på en vegg. Er det så viktig da? Innbiller meg at lys foran vinduene forhindrer at vinduene blir sorte hull??? Har du hatt en gjennomgående tanke med spoter i f.eks stuene dine? Har du eventuelt noen gode tips?