lørdag, desember 31

Happy New Year!

 Da vil jeg takke trofaste lesere for året som er gått og ønske dere en riktig fin nyttårsfeiring og et godt nyttår når vi kommer så langt! Håper dere har hatt fin julefeiring med familie og venner, så sees vi til neste år :) I wish you all a happy new year and new years celebration, and are looking forward to continue the blogging next year! Thanks for following us on our journey of building our new home!

tirsdag, desember 20

Bad & soverom

Litt nytt i huset: På badene er det nå klart for å få på plass dusjer og baderomsinnredning. Her er litt bilder fra "hovedbadet". Vi har valgt samme fliser på alle bad. Mørkgrå fliser på gulvene med lyse fuger og hvite i mursteinsmønster halvveis opp på veggene som du ser her.
Lamper som skal henges opp ved speil på badet

Her kommer det baderomssinnredning og speil over

Her blir det dusj, og herfra kan du se inn på soverommet

Vi har fått gulv på soverommene, så nå er det bare lister og dører som mangler

lørdag, desember 17

Winter Wonderland

Det ble det en liten hyttetur på oss denne siste adventshelgen, og i dette vakre vinterlandskapet er det ikke vanskelig å komme i julestemning, tenkte derfor at jeg måtte dele noen bilder med deg som er innom bloggen i dag!
Ønsker deg en fortsatt fin helg :)
Foto: Camilla at home

onsdag, desember 14

Julestemning med naturdekor

Dagens juleinspirasjon kommer fra Pottery Barn. Naturlige materialer og enkel pynt. Små kranser av buksbom, mini grantrær, kongler og røde sløyfer sørger for julestemningen her!
All photos: Pottery Barn
Husbygge-oppdatering: Vi fortsetter med gulvlegging, rørlegger og elektriker holder også på med en del arbeid i huset, men ikke så mye å vise bilder av ennå.

mandag, desember 12

fredag, desember 9

fredag, desember 2

Helg & litt gulvlegging

 Da er det helg igjen! Her blir det litt jobbing i huset og vi vil fortsette med litt gulvlegging, på bildet under ser dere det ene soverommet som nå har fått gulv. Annet som skjer i huset er at rørlegger holder på å koble ferdig for å få i gang varmeanlegget, elektriker har fått på plass de aller fleste stikkontakter + spotligher nå, og i neste uke skal de koble brytere. Her har det kommet litt snø i løpet av natten, men desverre er den regnet bort allerede. Så idag måtte jeg få med litt vinterstemning på bloggen, så får vi håpe på at det blir mer som dette i løpet av desember. Da ønsker jeg deg bare en riktig fin helg igjen:)
Da er gulvet ferdiglagt på dette og et par andre soverom, gulvet er fra www.villagulv.no