tirsdag, november 29

Lys, fuger & litt gulv

En liten oppdatering fra huset her idag: Det er lys fra taket for første gang i huset :) Fugingen unnagjort og ser bra ut, ellers så er det gulvlegging det går i. Her kommer litt (dårlige) bilder, men det er vanskelig å få klare og lyse bilder, pga. grå og mørke dager her for tiden.
Lys fra taket, og ikke bare fra lyskastere, idag har de montert og testet ut spotligher i blant annet stuen
Nå er alle fugene ferdig og det ser bra ut synes vi, men gulvene trenger en vaks eller to..
Litt fortsettelse på gulvleggingen: på noen av soverommene er gulvet er ferdiglagt, men bildene ble så mørke at jeg får prøve å ta nye en annen dag. På dette romemet er det litt mer vinduer og lys så her ble det litt bedre
Så må du ha en fortsatt fin dag!
Foto: Camilla at home

mandag, november 28

White Country Christmas

Idag dukket Country Living opp i postkassen med fin julereportasje fra det idylliske hjemmet til Trina & Mike som du finner på bloggen A Country Farmhouse. En koselig blogg der vi lesere har fått følge hele prosessen med renovering og ombygging av det gamle idylliske huset på landet, prosjekter i hjem og hage, matlaging og koselige hendelser fra hverdagen med lille Margareth og Graham. Anbefaler deg absolutt en tur innom den lille familien :)
All photos: Country Living
(from the home of Trina & Mike in A Country Farmhouse)

søndag, november 27

Litt nytt i huset

Det ble en lang pause her på bloggen, men her kommer endelig en oppdatering fra meg her på bloggen, og i huset er vi kommet så langt: badene er ferdig fliset (men mangler noe fuging),vi er i gang med å legge gulv, og veggene er ferdigmalte. Det er mye som gjenstår ennå (gulvlegging, listing, elektrikerarbeid, kjøkken, trapper, peis etc...) men vi begynner nå å se enden på det, men ikke før jul ;)
Hagemøblene har allerede flyttet;) mens vi selv ligger litt etter... 
Fliser er nå på plass på badene, vaskerom og gjestewc. Noe fuging gjenstår, men vi regner med at det er ferdig fuget i morgen hvis alt går etter planen. Enkle hvite fliser i "mursteinsform" nede på vegger og våtromsmaling oppe (på badene og gjestewc).På gjestewc hadde vi egentlig tenkt å ha tapet oppe, men vi kom aldri så langt som til tapeten, så det er maling oppe foreløpig iallefall...
  ...her en tur inn på gjesteWC. Mørk grå fliser på gulvet (samme fliser på badene og vaskerom også) men de er litt skitne her;) Skal oppdatere med bedre bilder når det er fuget ferdig og vasket her
Buet vindu er endelig kommet på plass, men det var skadet i karmen, og de hadde laget feil vindusinndeling, så nytt vindu er på vei..
En tur innom gangen på loftet, vi ser inn på lille badet og boden her
Gulvlegging er vi nå i gang med, her har vi tenkt å gjøre en liten innsats selv også;) Her er første rommet som fikk gulv. Vi er kommet litt lenger så jeg skal oppdatere med flere bilder i neste uke, men denne helgen har det vært så mørkt, så det ble så dårlige bilder.
 Da ønsker jeg deg bare en fortsatt fin kveld :)
Foto: Camilla at home