fredag, september 30

Fredag & et lite reisetips

Da er det fredag og ikke lenge før vi kan ta helg! Her er et bilde fra koselige Portsmouth i New Hampshire, en by vi besøkte da vi var ute å reiste på høsten i fjor. Jeg skal vise litt mer bilder derfra for dette var virkelig en fin og "autentisk" new england by (en liten by riktignok). Mye tradisjonell arkitektur, fine teglsteinsgater og små, koselige spisesteder og butikker. Anbefaler absolutt en tur innom om du skulle være i dette området av en eller annen grunn en gang:)
Da vil jeg bare ønske deg en riktig fin helg!

Photo: Camilla at home
(Portsmouth, NH)

torsdag, september 29

Vinduer over kjøkkenbenken

Jeg likte veldig godt denne løsningen med flere vinduer ved siden av hverandre over kjøkkenbenken, en får nesten naturen inn i kjøkkenet og et vakkert "bilde" å ha på veggen er det også. Det blir ikke akkurat slik hos oss, men vi har fått plassert vasken under et vindu som her, og det ser jeg frem til;) Da ønsker jeg deg en riktig fin torsdag!

tirsdag, september 27

Høst & naturdekor


Noen ideer fra Pottery Barn til bruk av naturlig dekor nå som høsten virkelig er her: greiner med høstfarger, nøtter og høstens siste frukter, det er ikke alltid så mye som skal til for å skape en lun og koselig høstatmosfære i og utenfor hjemmet. Da må du ha en riktig fin høstdag!
  

All photos: Pottery Barn  

søndag, september 25

"Høstlig porch"

Dette hadde vært et fint sted å slappe av på en fin høstdag! Vi ser veldig frem til vi kan begynne å bruke vår porch, og vi satser på å flytte inn i det nye huset rett  før jul om alt går etter planen, så får vi nå se hvordan det går;) I neste uke skal snekrene få på plass de siste gipsplatene i takene, etter at rørlegger nå har lagt ferdig varme i gulvene. Deretter blir det noen uker før sparkling og maling er i gang, så er det bad som skal flises osv osv... Ønsker deg en fortsatt fin kveld!

fredag, september 23

Bad, fliser & maling

Vi har ennå ikke kommet så langt at vi har fått kjøpt inn fliser, men planen er (foreløpig) noen lignende de på bildet her, innredning og speil blir også hvitt som her. Det er veldig fint med fliser nederst og maling oppe, det trenger jo ikke være så "mye" farge på veggen, men fint med litt kontrast.Photo: Pottery Barn

torsdag, september 15

Sort, hvitt og natur

Det er fint når man "myker opp" med litt naturfarger og får inn litt kontraster i et ellers hvitt rom, som på bildene over. For vår del er det en god ide til kjøkkenet som blir ganske hvitt. Ønsker dere som er innom en finfin dag:)
Photos: Pottery Barn x2 & House Beautiful

tirsdag, september 13

En sen oppdatering..

..som vanlig, men bedre sent enn aldri sies det jo;) Jeg ligger visst etter her på bloggen for tiden, men her kommer nå en liten oppdatering: 2.etg i huset ferdig platet, så nå skal rørlegger begynne å legge rør for varme i gulvene der. Ellers så skal huset stå med varme på i noen uker før malerne kan begynne å sparkle og male, så nå vi bestemme oss for farger på veggene ganske snart, og tar gjerne imot gode fargetips om noen har;)Kjøkkenet fra ene siden...

...og kjøkkenet fra andre siden

Spisestue med trapp opp på venstre side (trapp kommer iallfall etterhvert;) )I hallen i 2.etg, der vi ser inn i stuenStuen fra ene siden..
...og stuen fra andre siden
Foto: camilla at home

fredag, september 9

Høsthelg

I helgen skal jeg prøve å komme med en liten oppdatering fra huset, det er kommet gips i mye av takene i hovedetasjen nå, så rommene er begynt å se lyse ut, så det går an å se litt for seg hvordan de blir nå. Ønsker dere en riktig fin høsthelg alle sammen:)
Foto: Camilla at home

onsdag, september 7

En liten tur på loftet

Noen mørke og dårlige bilder fra loftet, døren med sidevinduer er på "hovedsoverommet", bildene med takvinduer fra gangen, og det siste rommet er et annet soverom, ikke så veldig spennende, bedre når det kommer litt farger på veggene så en ser forskjell på rommene her;)

Foto: Camilla at home

tirsdag, september 6

Høststemning

Litt inspirasjon til høstdekor her idag. Jeg tenkte å ta inn litt rognebærgreiner å pynte opp med, og kanskje noen greiner med nyper som på bildet, det er alltid koselig med litt pynt og levende lys når kveldene er gått over til å bli mørke høstkvelder med regn og vind. Det kommer en liten oppdatering fra huset senere i kveld, jeg ble litt forsinket med den.
Zuniga Interiors traditional living room

mandag, september 5

Små skatter

Idag et lite nettbutikktips til dere som er innom: Små Skatter for alle med små skatter hjemme, og som liker skjønne jenteklær og koselige hjemmelagede produkter mm., vil dere se mer ta en tur innom HER

fredag, september 2

Weekend

God helg til dere alle sammen igjen :) Det har vært litt hektisk her, og dårlig med oppdatering fra meg, men i helgen skal jeg prøve å ta litt bilder, på loftet begynner det å bli ferdig med vegger og plating av vegger, så da blir det en liten tur opp der. En av mine favoritt inspirasjonsbilder for kjøkken her idag: store vinduer, enkelt og tradisjonelt "new england kjøkken". Ha en fortsatt fin kveld!