onsdag, juli 27

Mine varmeste tanker og min dypeste medfølelse går til alle de som er berørt av den ufattelige tragedien som så brått skulle føre til at så mange mennesker ble revet bort fra sine kjære.

fredag, juli 15

Sommerhelg

Her er ennå litt sommerhus-inspirasjon fra meg, og mer fra dette hjemmet kan du se og lese fra her om du vil. Da ønsker jeg dere alle ennå en riktig fin sommerhelg :)Det nærmer seg ferdigmalt hus her, så jeg skal ta litt bilder og oppdatere dere i helgen hvis dere ikke begynner å bli alt for lei husbyggebilder nå;)
Foto:
Skona Hem

fredag, juli 8

Varmgrå & bomull

Da er det helg igjen, her har vi hatt en fin uke så omtrent halve huset er nå malt grått med "hvite" lister. Etter en del fargeprøver fant vi varmgrå som vi likte godt, og listene fikk fargen bomull (fargenavn fra Jotun sitt fargekart). På taket blir det sort takstein når ferien er over, og det blir jo litt spennende å se hvordan det blir sammen med husfargen også. Nå vil jeg bare ønske dere alle en fortsatt fin sommer :)
Foto: Camilla at home

søndag, juli 3

Ferietid

Det har vært dårlig med oppdatering her i det siste, men nå er det ferietid her og på huset er det ikke noe nytt før om en måneds tid igjen, så derfor vil jeg ønske dere som er innom her en finfin sommer alle sammen :) Det dukker gjerne opp noen poster i løpet av de neste ukene også, jeg skal iallefall få lagt ut litt bilder på farge på huset når vi er kommet litt lenger med malingen, vi er akkurat kommet igang og det blir en varm gråfarge på huset mens lister og detaljer blir eggehvite.
Photo: Pottery Barn