søndag, juni 26

Hus og svalganger

Her er en liten oppdatering på huset utvendig: snekrene er i gang med å lage svalgangene på ene siden av huset, søyler, rekkverk etc skal males hvitt og huset skal males lysegrått, så vi prøver nå å finne frem til den rette fargen, og dersom det slutter å regne etterhvert, så satser vi på at det blir en god del maling i sommer. Nå blir det stille i forhold til byggearbeid en måneds tid siden snekrene også skal ha litt sommerferie, ( velfortjent :) ) det har vært en god del detaljer og noen litt utradisjonelle "vrier" de har måttet finne ut av hvordan skal løses, og vi synes alt har blitt veldig bra!
Update from the buildingsite: the carpenters have started building the porches at one side of the house, we will paint the house a faint grey colour, but the framing around windows, columns etc will be painted white, (and if the rain stops we will start the painting).
Photos: Camilla at home

fredag, juni 24

Siste kjøkkenforandringer

Et fint kjøkken til inspirasjon, her har vi hatt siste innspurt med å få helt klar løsningen på kjøkkenet nå, og har endelig kommet fram til alle små detaljer som må bestemmes. Jeg skal oppdatere med litt husbilder i helgen, ligger litt etter med det meste akkurat nå, så det har blitt dårlig med oppdatering her på bloggen desverre. Da vil jeg bare ønske dere alle en riktig fin helg igjen:)Sf Kitchen traditional kitchen Og tusen tusen takk for alle koselige kommentarer fra dere angående husbyggingen vår, det har vært dårlig med oppdateringer her men likevel så mange koselige kommentarer, det er veldig kjekt at dere tar dere tid å skrive noen ord her på bloggen:)
Photo: Mueller Nichols

onsdag, juni 15

Oppdatering: husbyggingen

Byggedører er kommet på plass, men etterhvert så blir det sorte dører her
Vinduene er snart ferdig listet
Her blir det stue, lyst og fint med mye vinduerHer blir det kjøkken etterhvertSpisestuen blir her, og her vil også trappen komme opp fra første etasje på venstre side som dere serEt soverom på loftet.....og et annet soverom på loftet
Foto: Camilla at home

torsdag, juni 9

Huset tar form

Og langt om lenge kommer en liten oppdatering fra husbyggingen, nå er alle vinduer på plass, og snekrene er begynt med en del utendørsdetaljer, renner etc.Her vil det komme en svalgang eller "porch" langs nesten hele veggen, er spent på hvordan det blir når vi kommer så langt
Her blir det kjøkken :) her kommer det nok et kjøkkenbord ved de lave vinduene
Fine vindushasper :)Her er siden som vender ut mot sjøen, ikke helt ferdig her, for her vil det også komme en svalgang (der det er mest vinduer)

lørdag, juni 4

Something blue

Med litt blåfarger, striper, ruter etc synes jeg straks det blir litt sommerstemning på soverommet, fint i kombinasjon med litt mørke detaljer som mørke tremøbler, rammer etc. Her litt soveromsinspirasjon fra Gant , Ralph Lauren og Domino. Fortsatt fin lørdag og helg til dere alle!

fredag, juni 3

Litt fra huset

Litt fra huset: taket er tett og klart for takstein, og vinduer og terrassedører er kommet til tomten og snekrene er begynt å sette de inn, huset så straks litt koseligere ut når vinduene begynte å komme på plass synes jeg:) Jeg skal oppdatere med litt flere bilder når vinduene er kommet i. Ønsker dere alle en flott helg!
Foto: Camilla at home