mandag, mai 30

Soverommet vårt

Nå begynner tak og vegger på loft å komme på plass, snekrene våre hadde litt problemer med mye vind i forrige uke da takstolene kom men de fikk de på nå på plass:) På bildet ser dere utsikten fra soverommet vårt på loftet, her kommer det en liten veranda utforbi etterhvert, og litt lysere farge på veggene skal det nok også bli etterhvert;) Ha en finfin kveld alle sammen!

Our carpenters are now working on the attic and the roof, the beautiful view is from our bedroom in the attic, there will be built a small balcony here in a while as well.
Foto: Camilla at home

onsdag, mai 25

Inspirasjon

Photos: Elle Decor , Sotheby Homes , Stanley Furnitures , CountryLiving
Her jobber snekkerne fortsatt med takstoler og loftsetasje, men ikke så mye spennende å vise bilder av, oppdaterer når det har skjedd litt mer som viser igjen;) Ha en finfin kveld!

lørdag, mai 21

Snart er det tak

Her kommer et par bilder fra tomten og huset, på fredag kom det takstoler og de er kommet på plass på ene delen av huset, på mandag fortestter de med resten og deretter skal de få taket tett. Ha en fortsatt fin lørdagskveld dere som er innom her i kveld:)
Foto: Camilla at home

torsdag, mai 19

Peisinnsatser

Vi har planer om å mure opp peis/omramming og bruke innsats Contura i10/Contura i20. Dette er innsatser der døren kan heves, og man kan velge å ha åpen peis om man vil det, er det noen som har gode/dårlige erfaringer med denne type peis? Dersom noen av dere har tips om andre bra peisinnsatser dere heller vil anbefale (helst med stor dør) blir vi veldig glad for det :) Ha en finfin dag!

onsdag, mai 18

Innebygde bokhyller

I stuen har vi planer om litt innebygde bokhyller, litt som på bildet med to vinduer og bokhyller på hele veggen, fint med perlestaff-panel i bakgrunnen og at bokhyllene er listet med både tak- og gulvlister som i rommet ellers. På fredag kommer takstolene, så da skal jeg oppdatere dere litt på husbyggingen igjen:)
Photo: Martha Stewart

mandag, mai 16

Natur eller hvitt

Vi har ikke helt kommet frem til baderomsinnredninger (selv om det begynner å haste litt nå;))men liker både innredning som her i trefarge, så er jo hvitmalt også ganske fint, så vi får vi se om det kanskje blir både det ene og det andre.. Her har vi en kald dag idag, men håper på at det blir litt varmere i morgen, uansett vil jeg ønske dere en flott 17.mai feiring i morgen!Photo: Pottery Barn

lørdag, mai 14

Summerhouse

Litt sommerhusinspirasjon på en kald og regnfull kveld, og mer ser du HER om du vil. Ha en fin lørdagskveld:)
Photos: Country Living

Helg og hus

Da var det helg igjen:) I huset har det de siste dagene gått i å plassere og få opp "rammene" til veggene i kjelleren, ikke så spennede å se så mange bilder av det, så jeg får heller oppdatere med litt bilder når det har skjedd litt mer der... Da vil jeg uansett ønske dere alle en riktig fin helg!
Photo: Veranda

tirsdag, mai 10

Andre etasje

Det er blitt mye byggebilder her i det siste, og her kommer likevel enda noen flere;) Veggene til andre etasje ble i går fraktet til tomten og satt på plass, så slik ble det, det ser jo ganske uferdig ut før vi får på taket, men en får nå et inntrykk av hvordan det blir (takstolene kommer i slutten av neste uke, så det blir den neste store "forskjellen" å se frem til. Nå blir det en liten kveldstur i det fine været her. Ha en fin kveld dere som er innom her:)

mandag, mai 9

Summertime

Her er sommeren kommet for fullt, så nå satser vi på at det fortsetter slik her lenge;) 22°C og sol er flott i begynnelsen på mai. Nå venter vi (i spenning) på at veggene til 2. etasje skal komme på plass på huset i løpet av dagen, jeg skal prøve å få tatt noen bilder og oppdatere dere her på bloggen enten i kveld eller i morgen. Ha en flott mandag alle sammen, håper dere også har litt sol og varme rundtforbi :)Foto: Camilla at home (Bennington, Vermont)

søndag, mai 8

Mer fra husbyggingen

Her kommer litt flere bilder fra husbyggingen: kledning på første etasje, andre etasje er også kledt og klar til å fraktes til byggeplass, bjelkelag og plattformgulv er på plass i andre etasje. På mandag er planen at andre etasje skal på plass på huset, så da blir det jo spennende å se hvordan det vil se ut. Fortsatt god helg til dere :)
Some more photos from our buildingsite, at monday the walls for the second floor will be brought to and placed at the house, kind of exciting. Happy sunday to you all:)
Foto: Camilla at Home

torsdag, mai 5

Utvide veranda?

Nå er det ikke så alt for lenge til snekkerne begynner å lage til verandaene som er planlagt, og på den ene siden av huset har vi en overbygget veranda (porch) lignende dette, og der lurer vi på å utvide verandaen litt lenger ut enn overbygget, men vet ikke helt, hva syns dere?(overbygget blir bare 2m)...Ellers så er det kommet mer bordkledning på huset og snekkerne er begynt på bjelkelag, skal oppdatere med litt bilder i helgen:) Ha en finfin kveld alle sammen!Photo: Marta Stewart

mandag, mai 2

Litt bordkledning

Vi har vært en tur på tomten idag også, der var snekkerne begynt å bordkle først etasje og de regner med å bli ferdig med å kle den i morgen. Vi har valgt enkelfals bordkledning (8") fra Moelven, som er ferdiggrunnet, denne har vi har planer om å male lysgrå (helst en litt varm farge) så tips til farger er vi svært glad for:)