lørdag, april 30

1.etasje på plass

Her kommer en liten oppdatering på husbyggingen vår, første etasje er nå på plass og er klar for bordkledning, så nå er det litt enklere å se for seg hvordan huset kommer til å bli her på tomten:)Her blir det inngang og "porch" langs hele veggen, garasje blir det etterhvert på høyre side herHer står jeg bak huset og her oppå kommer etterhvert 2.etg (som blir hovedetasje) men først må bjelkelaget på plassHer blir det kontor, og i høyre hjørne et lite badog til slutt her er huset fra "forsiden", ut mot sjøen

Det har vært litt dårlig med oppdatering herfra, og jeg skal prøve å oppdatere litt oftere men det blir jo litt mye asfaltplater og bjelker nå i begynnelsen, kanskje ikke alltid like spennende å få med seg;) Her har vi vakkert vårvær, så idag har vi hatt en fin hagedag med årets første plenklipp og luking i alle bed. Ønsker dere alle en fortsatt fin helg :)

onsdag, april 20

Sommerhusstemning

Noen bilder med sommerhusstemning over for inspirasjon. Naturlige farger og materialer, lette gardiner og noen utvalgte strand- og drivved artikler for dekor, jeg tenker sommer, strand og sol med en gang jeg ser slike bilder.

Nå er vi snart klar for påskeferie her, og jeg vil ønske alle dere som trofast er innom bloggen her en riktig fin påske, så "sees" vi iallefall etter påske om ikke før ;)
Photos: Helen Van Maele Photography og Micasa

fredag, april 15

Litt husbygging

Litt bilder fra husbyggingen :) Her ser dere begynnelsen på veggene i andre etasje (som blir hovedetasjen vår), veggene kommer til å lages ferdig med kledning før de fraktes til tomt og settes opp på grunnmur, deretter kommer takstoler på plass og vinduer og dører settes inn. Litt tegninger på plass i produksjonshallen
Her ser vi inn de lave "kjøkkenvinduene" der det skal komme kjøkkenbord
...og flere "kjøkkenvinduer"
her ser vi inn i stuen, her blir det dobbel terrassedør med sidefelter

Bordkledning er klar til å settes opp, fra Moelven , ferdigrunnet.
og her er vi inne i stuen.. Riktig god helg til dere alle:)


Our new home is under production:) The walls are built inside a factory and will be mounted at the building site within a few weeks, some wievs from the mainfloor... have a happy weekend you all!

torsdag, april 7

Denne uken..

Det som har skjedd på tomten denne uken: rør for varme er lagt ned i gulv, gulvet er støpt og nå fylles det inntil mur i bakkant. Vi har også fått på plass endelig bestilling av vinduer, så da er de klar rundt 10.mai (fra Mestervindu), og i aller siste liten ombestemte vi oss angående vinduer, så nå er det denne type vinduer: to fags-vinduer, sidehengslede med småruter, så satser vi på at de blir bra. Fortsatt fin uke til dere alle!

fredag, april 1

Litt sommerstemning...

Litt sommerstemning og husinspirasjon for helgen, og mer finner du på Sothebys Homes om du vil! Her begynner det endelig å merkes at vi er kommet til våren, mildere dager og lysere kvelder, noe som gjør at alt går så mye lettere synes jeg:) Og med huset går det etter planen, mandag legges det rør til varme i gulv, og deretter skal det støpes gulv på tirsdag om været er bra. Ønsker dere alle en riktig fin vårhelg :)