onsdag, mars 30

Soverom med utsikt

Litt soveromsinspirasjon fra Cottage Living her idag, lyst og harmonisk soverom, med finfin utsikt. Her går det nå litt på frem med husbygging: rørlegger har lagt bunnledninger, det skal legges isopor på gulv imorgen eller fredag, deretter kommer rørlegger tilbake for å legge rør til vannbåren varme(mandag), og deretter er det klart for støping av gulv. Ønsker dere alle en riktig fin dag videre, her skinner solen idag og det begynner å minne litt om vår, endelig! Photo: Cottage Living

lørdag, mars 26

Grunnmur på plass

Idag har vi vært en tur på tomten der vi har ryddet litt og brent bål. Grunnmuren er som sagt på plass og her ser dere hvordan den ble, i bakkant er muren høy og huset vil ligge inntil terrenget i kjelleren, mens det i fronten blir trevegg, skal oppdatere når det skjer mer. Ha en riktig fin lørdagskveld dere som er innom! og tusen takk for alle koselige hilsener fra dere som vil følge husbyggingen vår :)
Foto: camilla at home

fredag, mars 25

Weekendhome..

En liten husoppdatering: Her er muren kommet opp, men rørleggerne er litt forsinket så de begynner på mandag (og deretter skal gulvet støpes). Da vil jeg bare ønske dere alle en riktig fin helg igjen!

søndag, mars 20

På tomten

Her ser dere hva som er skjedd på tomten siden sist, de er i full gang med forskaling til grunnmur nå, og i løpet av uken er nok muren oppe. Det neste blir at rørlegger skal legge røropplegg før det skal støpes gulv men det tror jeg ikke de begynner på før i slutten av uken. Det har vært en litt hektisk uke, så dårlig med blogginnlegg herfra...Ønsker dere alle en forsatt fin søndag :)

Photos: Camilla at home - a view from our building site, foundation for our new home is now finally in progress!

mandag, mars 14

Rørarbeid- og grunnmur

Denne uken kommer vi som sagt i gang med grunnmuren vår. Derfor skal rørlegger nå først i uken i gang med rørarbeidet i kjelleren(det som må være klart før de støper gulv), så nå blir det en liten tur innom han for å få med noen små forandringer på badene. Ønsker dere alle en fin start på uken, her ser det ut til å begynne bra denne uken med en solfylt dag :)

"Gammelt" sommerbilde fra hagen, begynner å se frem til litt varmere vær nå.. Foto: Camilla at home

fredag, mars 11

Weekend..

Da er det helg igjen, og her er det er mange småting som skal avgjøres og avklares akkurat nå i forhold til husbyggingen (hvor vannkran ute skal plasseres ute, type bordkledning, plassering av varmtvannsbereder og den slags), og i neste uke begynner de å sette opp grunnmuren til huset, så da vil nok den være klar i løpet av måneden om alt går etter planen. Bildet her er fra Greengates nye vårkolleksjon, og jeg som liker så godt blått og hvitt porselen likte veldig godt denne serien her. Da vil jeg ønske dere en riktig fin helg igjen!
Photo: Greengate
Tusen takk for alle koselige kommentarer og tips underveis, alle tips blir sjekket opp og alle kommentarer blir satt stor pris på:) Jeg har hatt litt lite tid her inne på bloggen, så jeg har desverre ikke fått besøkt så mange rundtforbi på bloggene akkurat nå.

onsdag, mars 9

Litt reise & hagedetaljer

Litt utensdørsinspirasjon for "porch" og hage. Bildene er fra New England-turen i forfjor, og er fra Greenwich, Connecticut. Et koselig sted der vi hadde en pause på kjøreturen vår, vi besøkte Greenwich Point Park der det var fine uteområder, turområde og utsikt til Manhattan og Long Island. Ønsker dere alle en finfin kveld videre!
Foto: Camilla at home

mandag, mars 7

Baderomsideer..

Baderomsideer fra PotteryBarn idag.. Er det noen som har tips om hvor vi kan finne baderomslamper i tradisjonell og tidløs stil så er vi veldig glad for det:) Ønsker dere en fin mandag og start på uken alle sammen!
Photos: Pottery Barn

tirsdag, mars 1

Vinterferie

Her er det vinterferie akkurat nå, så nå er det en liten pause i arbeidet her, men neste uke er vi i gang igjen. Nå som mars (allerede) er her er iallefall jeg begynt å tenke litt vår;) og derfor litt vårlig inspirasjon fra Pottery Barn her idag. Ha en finfin dag alle sammen!