lørdag, februar 26

En begynnelse

Her er endelig begynnelsen på huset vårt, veggene har så vidt begynt å ta form, og de kommer til å bygges som moduler innendørs for så å settes opp på mur, så nå begynner det endelig å skje litt her;) Ønsker dere alle en fortsatt god helg :)

fredag, februar 11

Weekend

Da er vi kommet til enda en helg, og jeg vil ønske dere alle en riktig god helg! Her er solen fremme og det håper jeg den fortsetter med resten av helgen, begynner å bli litt lei grått og trist vær nå;) Takk for tapettips: Sandberg, der var det også mye fint, skal se om jeg finner noen som forhandler de her i nærheten, eller kanskje nettbutikk? Og sist men ikke minst tusen, tusen takk for alle koselige kommentarer fra dere:)
Litchfield Hills, Connecticut
Foto: Camilla at home

torsdag, februar 10

En regnværsdag

Litt vårlig, lys og fargerik "beachhouse"-inspirasjon på en ellers grå regnværsdag (iallefall her). Ønsker alle dere som er innom en tur en finfin kveld videre!
Photo: Stanley Furniture

tirsdag, februar 8

Borge - New Classic

Vi har hele tiden tenkt å male vegger, men etterhvert som vi har vært rundt og sett litt og lånt med litt prøver på tapet hjem så har vi funnet ut at det er mye fin tapet å velge i også :) Så på noen av rommene vil det nok bli tapet også er planen nå. Jeg likte spesielt godt Borge sin "New classic" kolleksjon med beige- og bruntoner, blått, striper, ruter og kanskje litt stjerner? Under er noen av de vi har sett på, blir veldig glad for flere tapet-tips i denne stilen om noen har det:) Her kan du se mer om du vil: Borge "New Classic"

søndag, februar 6

H&M vår

Litt vårnyheter fra H&M, her er noe av det jeg likte, praktisk oppbevaring, vårlige farger, litt tekst, og puter blir vi jo aldri lei;)

fredag, februar 4

Helg & tomt

En lys og koselig loftsstue med en skikkelig sommerfølelse over blir denne fredagens inspirasjonsbilde. Har vært en liten tur innom tomten idag så et bilde derfra får også være med i dag. Det er fortsatt gravearbeid på gang, og vi regner med å komme i gang med mur i slutten av februar, begynnelsen av mars om alt går etter planen nå, og det må det :). Da vil jeg ønske dere en riktig god helg alle sammen! Photo: Architectural Digest
En liten tur innom tomten

onsdag, februar 2

"Amerikanske" vinduer

Her er de "amerikanske" vinduene vi var og så på, har fått noen spørsmål om de så her kommer et par bilder. Vinduene så veldig fine ut, her er de uten sprosser, men jeg tror ikke det var problem å få de med den sprosseinndeling en selv ville, med smårutete inndeling f.eks. De var noe dyrere enn et vanlig "husmorvindu" (siden vinduet på den øverste ruten lå noe lenger ute enn den nederste ruten var det litt mer arbeid å lage denne type vindu). Om noen ønsker mer informasjon eller pris er det Mestervindu som lager vinduene (klikk på rød link her for å komme til nettsiden deres). Selv om dette vinduet hadde mange fine detaljer så kommer vi nok likevel til å satse på helt enkle vinduer med småruter og smale sprosser (siden vi ønsker mest mulig lys inn og sikt ut). Ha en fortsatt fin dag :)
Klikk på bildene for å se de større