onsdag, november 24

Julestemning

Dette året har det i grunnen vært litt ekstra travelt her hos oss med husplanlegging , ekstra mye jobb etc., det kjenner dere nok alle til forresten;)...Tenk enda et år er nesten gått, også så fort?! Nå som julen nærmer seg er jeg uansett begynt å glede meg til å finne frem kassene med julepynt, og til å pynte opp litt både ute og inne igjen. I kveld blir det også en liten smak på julemat på koselig "damejulebord", og da er det ikke vanskelig å komme i julestemning. Kos dere med julepynting og juleforberedelser nå som adventshelgen nesten er her!
Litt julestemning fra Better Homes & Gardens og CountryLiving

Julegaver & reiseønske

Julegavene er allerede begynt å komme på plass her, jeg pleier som oftest å utsette for mye til helt på slutten, men i år (også) er planen å få kjøpt gavene tidlig for så å bare kose meg med innpakning, baking og julepynting :) Hvordan er det med dere, kommet godt i gang med julegavene? Det idylliske julebildet her er fra Boston, et sted som står høyt på "reiseønskelisten" min en eller annen gang (og gjerne i forbindelse med juleshopping). Er det noen av dere andre som har vært der så er jeg veldig glad for Boston-tips :) Da må dere ha en riktig fin vinterdag alle sammen, her er det veldig kaldt for tiden!

Photo: Traditional Home

søndag, november 21

torsdag, november 18

En liten oppdatering


Er bare innom en tur for å si hei og oppdatere dere litt om husbyggingen vår, om rundt en måned blir det gravearbeid på tomten, deretter mur og husbygging, endelig er vi litt i gang her! Da må dere ha en riktig fin dag alle sammen:) Foto: Camilla at home

fredag, november 12

Ferieminner...

Ønsker dere alle en riktig fin helg igjen! Ferieminner i den grå vintertiden fra Wallis Beach, Rye, New Hampshire. En vakker sandstrand med "weekendhomes" på rekke og rad.
Foto: camilla at home

torsdag, november 11

Bok på vei..

"Victoria Hagan - Interior Portraits" er nå på vei. Boken handler om Victoria Hagans prosjekter opp gjennom årene hennes som interiørarkitekt (tror det er mye bilder her), og jeg vil tro at det må være en veldig fin interiørbok, men skal komme tilbake til den når den dukker opp i postkassen.Kjøkkenet under er fra et av hennes prosjekter, og er et vakkert, men også "enkelt" kjøkken, slik liker vi det! Mer kan du se fra hele dette hjemmet HER om du vil. Ha en riktig fin dag alle sammen:)
Photo: Architectural Digest & Rizzoli

tirsdag, november 9

Reise: Bennington, Vermont

Jeg ligger litt etter med det meste akkurat nå, men her kommer iallefall litt bilder fra New England turen vår i høst. Et av stedene vi besøkte var den lille New England "byen" Bennington, vi brukte mye tid i Old Bennington, vi fikk med oss mye historisk new england arkitektur, Bennington Monument (her var vi oppe i tårnet og fikk oversikten over hele byen, fint men høyt!) og vakre "covered bridges" over elven fikk vi også med oss. For å få mer informasjon anbefales Bennington Chamber of Commerce, der vi fikk kart, informasjon, anbefalinger om steder å besøke og svar på spørsmål. Se HER for mer informasjon om Bennington og Old Bennington. Se også her for mer informasjon om de overbygde broene.

En av de overbygde broene vi kjørte over, kjører du den anbefalte "korte" ruten får du med deg vakkert landskap og tre overbygde broer i Bennington.Flott, historisk new england arkitektur, mange fine detaljer å se her!Veldig fint inngangsparti, sort dør, sidevinduer og overbygget inngang med fine søyler.
Tar du en tur opp i Benningtin Monument får du full oversikt over Bennington, og vakker natur er det så langt du kan se!
All photos: Old Bennington, Vermont, Camilla at home

lørdag, november 6

Travle tider

Det er litt travle tider med "prosjekt husflytting" akkurat nå, så det har vært dårlig med blogginnlegg, men når det gamle huset er flyttet kommer vi i gang med husbygging, og da blir det nok litt mer å både skrive om/å følge med på her. Akkurat nå vil jeg bare ønske dere alle en finfin helg! Arbeidsbord midt i rommet er "luftig" og fint. Innebygde bokhyller på veggen liker vi også!
Photo: PotteryBarn