fredag, oktober 15

Things to do

Vel, da var det fredag igjen, og jeg vil ønske dere alle en god helg igjen, synes ukene nesten går litt for fort nå, ligger litt etter med husplaner her for tiden, men får prøve å komme litt ajour i helgen. Ha en fin fredag og en god helg!
Foto: Greengate

lørdag, oktober 9

Høstpyntet bord

Til inspirasjon idag, et enkelt høstpyntet bord fra Pottery Barn, varme og koselige farger og fine kombinasjoner med møbler i ulike stiler. Fortsatt fin lørdag og helg til dere alle!

fredag, oktober 8

Innganspartier i New England-stil

Her er litt New England-inspirasjon til hus og husbygging fra turen vår, koselige innganspartier med ulike løsninger på rekkverk, dører, overbygg etc. Vi har egentlig bestemt hvordan det skal bli men er litt i stuss på et par ulike varianter på inngangsparti. Her har vi sol og blå himmel, og slik ser det ut til å bli i helgen også, så da vil jeg ønske dere alle enda en flott høsthelg :0)
Photos: Camilla at Home (Litchfield Hills, CT)

mandag, oktober 4

"Pure Color" på veggene

Da var det mandag igjen og her er vi klar for en ny uke etter en fin høsthelg med mye vind :) For ikke så lenge siden fikk jeg med meg at Jotun har lansert en ny maling som heter Lady Pure Color. Denne skal visstnok være "supermatt", vi har sett etter matte veggmalinger og sett at de ofte er basert på kalk, den nye malingen til Jotun skal være lignende disse, veldig matt, men mer slitesterk og vaskbar, så vi tenkte at denne skal testes ut på noen av veggene når vi kommer så langt. Er det noen som har prøvd den allerede kanskje?
Photos: Jotun

fredag, oktober 1

Høst & helg

Tenk at vi allerede er kommet til oktober, da er det virkelig høst, og det går fort! Nå har vi hatt en uke med sol og blå himmel her, noen vakre høstdager, håper på noen flere slike dager før vinteren setter inn, men ønsker dere alle enda en fin høsthelg før det! Høstinspirasjon kommer fra Pottery Barn, fin ide med eikenøtter som pynt i glassvaser eller som dekor i lykter, får se om jeg finner det et sted her i nærheten.