torsdag, september 30

...og i kjelleren

Photo: Country Living
Her er planløsning for kjelleretasjen også. Tusen takk for alle ideer og kommentarer til planløsningene, forbedringer er det alltid rom for, og det er jo alltid så mye enklere å få det gjort før en er kommet i gang med byggingen, så takk igjen for det :0) Da må dere alle ha en flott høstdag, her er det sol og blå himmel!
Foto: Camilla At Home

onsdag, september 29

På loftet

Photo: New England Home
Her er planløsning for loftsetasjen slik den kommer til å bli. Med mye skråtak og vinkler så er det trappeplassering og ganger vi har brukt litt tid på å få en ok løsning på her, kom gjerne med tips og ideer her også :) Inspirasjon til bad på loftet kommer fra New England Home, fint at flisene slutter halveis oppe på veggen + at tak og vegger oppe har samme farge slik at det går litt i ett. Ha en riktig fin dag alle sammen!
Foto: camilla at home Klikk på bildet om du vil se det større

søndag, september 26

Husbygging & planløsning

Hei, hei igjen :-) Her har bloggen kommet langt bak i rekkene i det siste, men det skal nok bli litt bedre nå etterhvert. Vel tilbake fra New England-tur (som dere skal få se litt mer fra etterhvert), og godt igang med arbeid og hverdag igjen, så holder vi på å få "i boks" de siste tingene her før vi er i gang med husbygging (endelig!). Dersom det går etter planen nå er vi i gang med grunnarbeid om ca 2mnd. Nederst her kan dere se hvordan planløsningen i hovedetasjen blir, er alltid glad for tips og ideer, så kom gjerne med det!

Klikk på bildet for å forstørre det


Foto: Camilla At Home

mandag, september 13

Villagulv & detaljer

Nå som det nærmer seg å komme igang med grunnarbeid og husbygging, så er vi begynt å se litt mer på detaljene, mange ting som må bestemmes etterhvert som vi kommer igang. Vi har fundert mye på gulv, og liker godt heltregulvene fra Villagulv, spesielt den "håndskrapede" typen som ser litt "antikk" ut.Vi tenker litt på Eik Håndskrapet Skog, iallefall i hovedetasjen, kanskje noe lysere på loftet? Fargen ser dere under, mellombrun og ikke så rødlig. Eik Espresso Håndskrapet er jo også fin, men vi får se hva det blir til når vi kommer så langt...
Fint med det "antikke" og slitte utrykket det håndskrapede gulvet har..
Eik Espresse Håndskrapet er også veldig fin, en del mørkere og varmere, men vi "heller" mest mot fargen Skog akkurat nå..
Foto: Villagulv

lørdag, september 11

Høstplanter-syrinhortensia

Foto: camilla at home
En annen av mine høstfavoritter i hagen er syrinhortensia, og i år har jeg plantet et par planter til av denne i hagen vår. Nå blomstrer de med sine fine "buketter", og jeg har tatt inn litt av de i vaser, er det noen som vet hvordan en skal behandle de for at de skal holde seg lengst mulig som snittblomster? Ser at de allerede er begynt å henge litt i toppene.. Ha en fortsatt fin dag!

fredag, september 10

Høststemning i hagen

Da er sommeren over igjen og høsten er her med sine mørke (og koselige) kvelder, og i hagen er det skarpe, fine farger nå. En av mine høstfavoritter i hagen er solhatt/rudbeckia som lyser så fint opp helt til frosten dukker opp. Et lite tips idag: sjekk ut A Country Farmhouse´s flotte "diningroom make-over", hvitt og vakkert! Så må dere ha en riktig fin høsthelg alle sammen!
Foto: Camilla at home