torsdag, juli 29

Farge på veggene

Selv om lyse og nøytrale farger er veldig fint og det nok vil bli mest av det, så har det jo sin sjarm med litt farge eller tradisjonell tapet på veggene også. Vi har ikke kommet så langt at vi har bestemt hvordan alle rom blir, men litt farge og litt tapet vil nok dukke opp i noen av rommene når vi kommer så langt. Her var det veldig koselig med den litt "uordentlige" veggen med bilder og dekor også!
Photo: Pottery Barn

tirsdag, juli 27

New England: arkitekturdetaljer

Litt inspirasjon til utendørsdetaljer og arkitektur i tradisjonell New England stil, + noe interiør i tradisjonell New England stil finnes her hos Carpenter & MacNeille
Photos: Carpenter & MacNeille

mandag, juli 26

Utendørs detaljer

Litt inspirasjon til detaljer utendørs på huset; vinduer, "porch", lister etc... På huset her var det fint med påbygget som henger fint sammen med resten av huset med en koselig, liten "innebygget" porch. Mer kan du lese om/se fra dette prosjektet her om du vil det også. Ha en fin mandag, her har vi fortsatt sol og fint vær, endelig litt sommer!
Photo: On The Drawing Boards

fredag, juli 23

Sol & lavendel

Her skinner solen idag og lavendelen lyser opp både inne og ute med sine små blomster. Ønsker dere alle en riktig fin helg!
Foto: camilla at home

torsdag, juli 22

Hvitt, lin og sorte detaljer

Litt fra Hennes & Mauritz sin HOME høstkolleksjon, en fin miks av hvitt og lin med sorte detaljer. Etter MYE regn her er det endelig litt oppholdsvær, så i kveld blir det nok litt hagearbeid på meg, ha en fin dag alle sammen uansett vær og vind!

onsdag, juli 21

Koselig kjøkkenhjørne

Et kjøkkenhjørne til kjøkkeninspirasjonsmappen! Innebygde benker, rundt bord og store vinduer, veldig fint!
Photo: Pottery Barn

tirsdag, juli 20

Skap eller bod

Om man ikke har den store plassen til en matbod var dette et fint alternativ, et dobbelt skap innredet som en liten bod. Med en kjøkkenbenk i skapet kan man jo ha fremme litt av hvert som man ikke vil ha stående på kjøkkenbenken også, men likevel lett tilgjengelig.Photo: House Beautiful

mandag, juli 19

Bloggtips: Home & Harmony

Et bloggtips i dag er Rie`s vakre blogg Home & Harmony. Her kan du lese om familieliv, oppussing av hus, interiørprosjekter og ellers det som skjer i livet deres. Alltid like koselig å stikke innom denne bloggen, og alltid mange fine bilder fra hverdagslivet, huset og alle prosjektene de har med det koselige huset deres. Bildene har jeg fått låne fra Rie og de er fra hennes vakre nyoppussede hjem.

All photos: From Rie`s beautiful blog Home & Harmony

fredag, juli 16

Innebygd oppbevaring

En bra måte å løse oppbevaringsproblemene i gangen på er innebygde skap og skuffer under trappen som her, en fin trapp var det også! Flere ideer til innebygd oppbevaringsplass finner du herMy Home Ideas. Ha en riktig fin helg alle sammen!

Photo: My Home Ideas

onsdag, juli 14

Høsten på vei

Det ser ut til at høstnyhetene allerede er på vei selv om vi ikke er helt klar for høst ennå. Hos SIA Homefashion er miljøene varme, og fargene mørke i år. For å se mer klikk deg inn på SIA Homefashion, vil du se litt fra fjorårets høstnytt kan du ta en tur innom her. Ha en fin sommerdag til tross for litt høst her idag!

Photos: SIA Homefashion

tirsdag, juli 13

Bad på loftet

På loftet i huset har vi planlagt et lite bad på et slikt "skrårom", og her var et fint inspirasjonsbilde til det. Med en slik glassdør og åpent på siden så rommet ganske stort ut til tross for at det ikke var så høyt under taket hele veien her.

Photo: Elle Decor

søndag, juli 11

Høstfavoritter i hus

På lørdag så jeg at de hadde fått inn krysantemum på blomsterbutikken her, min absolutt høstfavorittplante! Et par av plantene fant veien hjem til oss, og foreløpig er de plassert ute i yttergangen og pynter fint opp der.

Foto: Camilla At Home

fredag, juli 9

Fredag igjen

Her hos oss flyr ukene avgårde, vet ikke hvordan det er hos dere andre men her går sommeren alltid veldig fort! Ønsker dere alle en flott helg igjen! Mr Pus koser seg i sommervarmen!
Foto:camilla at home

onsdag, juli 7

Fuglehus med klatreplante

Et koselig hus for småfuglene, den klatrende planten pyntet også fint opp "på vei opp til huset". Bildet er fra fjorårets ferietur, og dette er fra Upper Nyack som du kan se mer fra her om du vil.
Foto: Camilla At Home

mandag, juli 5

Mandag & klessvask

Litt vaskeromssinspirasjon og ideer finner du her og her om du planlegger nytt vaskerom eller bare skal fornye litt. Her vi bor nå har vi kombinert vaskerom, bad og gjestetoalett, så jeg ser frem til et eget vaskerom med plass til å henge opp litt klær, strykebrett og alt det som skal til på et vaskerom. Nå er det tid for å sette på noen maskiner med klær her, ha en fin mandag alle sammen!

Photo: Remodeling Center

fredag, juli 2

Fredag & hagearbeid

Da var det fredag igjen så jeg vil ønske dere alle en riktig fin helg! Her blir det nok plenklipping, luking i hagen og grilling, så vi satser på sol og sommervarme i helgen. Foto: Camilla At Home

torsdag, juli 1

Spise ute

Et koselig og stemningsfullt spisested utendørs, pyntet med lykter som henger fra taket i ulike varianter. Et fint sted å spise middag en varm sommerdag!
Photo: Potterybarn