onsdag, juni 30

Boktips: On the porch

Et lite boktips herfra idag. Om du planlegger overbygget veranda eller "porch" er Crisp Architects "On the porch" en bok med mange fine bilder og praktiske tips og råd, samt litt om arkitektur og porch. En fin bok å ha på stuebordet å bla i for å drømme seg litt bort er det også. Her er også noen bilder fra ulike prosjekter fra bloggen til Crisp Architects som er litt i samme stilen som en del bilder fra boken. Vi har planlagt "porch" på huset, og den ene vil nok bli litt som på det siste bildet her, i andre etasje "luftig" og med utsikt.
Photo: Crisp Architects Blog

tirsdag, juni 29

Lavendel

Litt mer inspirasjon til hagen, en ny favoritt her hos oss er lavendel. Her overvintrer de om de står lunt, derfor har jeg kjøpt inn flere som er klar til å plantes akkurat nå. Ha en fin kveld alle dere som er innom her!
Photos: CountryHome

lørdag, juni 26

Kjøkkenhage

En fin kjøkkenhage her, avgrenset med et lite gjerde, legg også merke til de fine fuglehusene i gjerdestolpene som både pynter opp og er til nytte. Ha en fortsatt fin helg!
Photo: Brian Vanden brink

torsdag, juni 24

Kjøkkenbord

Vi kommer til å få plass til et lite kjøkkenbord i et hjørne på kjøkkenet vi planlegger, her var en koselig variant med rundt bord og stoler i en annen farge enn bordet. Fin kombinasjon.
Photo: Pottery Barn

onsdag, juni 23

"Country style" på vaskerommet

Vaskerom i "country style" fra Crisp Architects. Jeg liker veldig godt hele "settingen" her, enkle underskap med panel, porselensvask, rustikke fliser og glassdører på overskap som pynter litt opp. Et lyst og fint arbeidsrom. Ønsker dere en fin St. Hans feiring i kveld!
Photo: Blog Crisp Architects

tirsdag, juni 22

"Amerikansk porch"

Et fint og inspirerende bilde av en "amerikansk porch" fra Sköna Hem. Spesielt fint pynter det opp med blåregn som klatrer opp langs søylen og opp i taket her, koselig var det også med lyktene som henger fra taket, her tror jeg det er lamper, men de ville jo være like fine som lykter med levende lys i. Ha en fin sommerdag!

Photo: Sköna Hem

mandag, juni 21

Flowers...

Peonene er begynt å blomstre her og til helgen plukket jeg inn litt i vaser, her skinner sollyset så fint inn på de (og det gjør det også på det "upussede" speilet her;))
Foto: camilla at home

fredag, juni 18

Feriehus

Siden det nærmest er storm her idag og er virkelig kaldt, så må man vel få lov til å drømme seg bort til andre steder med sommer og sol :) Vil du også ta en liten tur innom dette koselige feriehuset på Cape Cod, kan du klikke du deg inn her! Ha en fin helg alle sammen!
Photos: Veranda

onsdag, juni 16

Vakre syriner

Vakre syriner fra min bestemors hage pynter fint opp i gangen vår nå. I år har vi fått syrinavleggere også, så nå er jeg spent på om de vil like seg her i hagen, tror de skal være ganske så hardføre så satser på at de klarer seg..Foto: camilla at home

tirsdag, juni 15

Koselig stue

En koselig stue til inspirasjon. Lyst rom med rustikke detaljer. Ha en riktig så fin kveld dere som er innom!Photo: Pottery Barn

fredag, juni 11

Tradisjonelt & vakkert

Noen bilder fra et tradisjonelt og vakkert hjem med mange fine detaljer. Mer kan du se her i Traditional Home om du vil. Da vil jeg ønske dere alle en flott sommerhelg!
Photo: Traditional Home

mandag, juni 7

"Nantucket" style- kjøkken

Et hvitt og flott kjøkken i "Nantucket"-stil. Med kjøkkenøyen trefarget blir det litt mer liv og litt "varmere" i det hvite rommet også. Mer fra dette strandhuset kan du se her om du vil. Ha en fin mandag og en fin start på uken! Her begynner det bra med sol og blå himmel!
Photo: House Beautiful