fredag, mai 21

En vakker hage

Litt hageinspirasjon for helgen. En stor, vakker og veletablert hage, med frodige planter, store trær og koselige uteplasser. Mer fra hus og hage kan du se her om du vil! Ha en riktig god langhelg!All photos: Corcoran Group

tirsdag, mai 18

Hverdag

Etter noen ekstra fridager er det tilbake til hverdagen igjen her også. Planen er å få gjort litt ekstra hagearbeid fremover i uken. Her har vi ikke kommet så langt med sommerblomster og utplanting siden det har vært så kaldt, men nå satser vi på at sommeren er her snart:) Håper dere alle hadde en fin 17.mai feiring, og tusen takk for koselige 17. mai hilsener fra dere!

lørdag, mai 15

Sommer & organisering

Nå går det endelig an å bla i IB LAURSENs kataloger på nett. Jeg har alltid funnet mange fine ting fra de i interiørbutikker der de forhandles, liker mange av materialene og det at mange av produktene er så nostalgiske. I katalogen var det også mange fine produkter innen organisering og veldig "sommer" over sortimentet, med fine farger og detaljer. Om du også vil bla i katalogen kan du klikke deg inn HER!

torsdag, mai 13

Sommerstemning

Litt sommerstemning fra Wisteria, mens vi venter på varmen. Mer fra sommerkatalogen kan du se HER om du vil!
Photos: Wisteria

fredag, mai 7

Helg & sol

Da er det enda en gang på tide å ønske dere alle en riktig god helg! Kos dere med fridager, og kanskje noen skal i konfirmasjon i helgen også? Her er solen dukket opp så nå håper jeg på at den holder seg her noen dager :)Photo: Camilla At home

mandag, mai 3

Bilde nr.10

Jeg fikk en utfordring hos Marie-Louise fra den koselige bloggen Nytt & slitet om å vise frem bilde nr 10 i mitt bildearkiv, og her er det (fra en av mappene). Utfordringen skal egentlig gå videre til 7 andre bloggere, men jeg gjør litt om på det her; dersom du tar utfordringen skriver du en kommentar til dette innlegget, med link til ditt innlegg med bilde nr. 10 og så linker jeg til deg her i innlegget. Da må dere ha en fin mandag videre!
Foto: Camilla At Home