fredag, april 30

Helg & hage

Ennå en uke er over (det går fort) og vi er kommet til helgen igjen, så da vil jeg ønske dere alle en riktig fin helg! Her er planen å få gjort en del i hagen, siden vi ikke er kommet så langt med det ennå.

Foto: Camilla At Home

torsdag, april 29

Nostalgiske emaljeskilter

Et tips til flotte, nostalgiske emaljeskilter for navn, husnummer o.l. er RAMSIGN. Her finnes ulike farger, design og former, her tenker jeg at det skal bestilles skilt når vi kommer så langt at de må på plass, selv om det er en stund til ennå. Ha en riktig fin dag videre!
All photos: RAMSIGN

tirsdag, april 27

Connecticut farmhouse

Idag bladde jeg gjennom noen av bildene på PCen og her er et par fra fjorårets sommerferie (som endte opp med å bli utpå høsten). Dette er fra en idyllisk liten landsby, Kent i Connecticut. Mer fra den kan du se HER om du vil. Håper på at vi en gang senere også får mulighet til en tur til New England for å se mer fra ulike steder der. Kan anbefale dere bilferie der om dere har vært inne på den tanken, der vi var var det iallefall flotte veier, godt skiltet og oversiktlig alle steder. Ha en finfin dag videre alle dere som er innom her:)
Foto: Camilla at home

tirsdag, april 20

Vårlig og lyst

Et lite tips til inspirasjon om du planlegger nytt hus eller oppussing er å "bla gjennom" portfolioet til arkitekt/interiørdesigneren S.R Gambrel. Her er noen lyse og "harmoniske" rom fra siden deres, men du finner også mer fargerike rom om du ser etter det. Så må dere ha en finfin dag!

All photos: S.R Gambrel

lørdag, april 17

Weekend...

God helg til alle dere som er innom! Vil du se litt mer fra dette idylliske og rustikke landstedet kan du ta en tur innom HER!

Photo: Country Living

tirsdag, april 6

Solfylte rom

Etter en lang vinter er det endelig blitt litt "vårlig" her, og jeg er begynt å glede meg til det blir såpass varmt at vi kan begynne å plante litt blomster ut i krukker og bed nå, kan vel ikke være så mange ukene før det er varmt nok nå vel? Her er litt vår- og sommerinspirasjon fra PotteryBarn, solfylte rom, lyse farger og koselige detaljer..
Photos: PotteryBarn