fredag, mars 19

Vårhelg

Her er solen dukket opp og snøen regnet bort, så nå begynner det å minne litt om vår her. Ønsker dere alle en flott og solrik vårhelg!
Foto: Camilla At Home

onsdag, mars 17

Kastanje

For noen dager siden kjøpte jeg denne kastanjeplanten. Er det noen som vet noe om hvordan den skal behandles, skal de ha mye vann? Kan de bli store? Ha en finfin dag dere som er innom her idag!
Foto: Camilla At Home

lørdag, mars 13

Hvitt, hvitt & kontraster

Her er noen bilder fra Martina Arfwidsons vakre, hvite"country" hjem som både Lexington Company og PotteryBarn har lånt flere ganger for å vise frem sine kolleksjoner. For å se mer se HER i Sköna Hem.

fredag, mars 12

Sov i striper & ruter

Litt ruter og striper til soverommet fra Lexington Company til inspirasjon. De to øverste bildene er fra Martina Arfwidsons fine "country" hjem. Martinas Arfwidsons hjem kan du se mer fra i Sköna Hem nå! Ha en riktig god helg alle sammen!

fredag, mars 5

Helg igjen!

Ha en riktig god helg alle sammen! Have a happy weekend!
Photos: Camilla At Home

mandag, mars 1

PotteryBarn: where i live

En dag jeg søkte litt rundt så "snublet" jeg over "where I live" videoene til PotteryBarn, der vi får besøke noen av hjemmene de viser sine kolleksjoner i. Veldig kjekt å ta en tur gjennom de "virkelige" husene de bruker, se hvilken stil de har, arkitekturdetaljer osv...
Her kan du besøke Martina Arfwidson & David Weiss å se hvordan de bor, hvitt og vakkert ved Hudson River, New York!
Her kan du besøke The Knorpps i California, veldig fint kjøkken her!!

Flere av hjemmene finner du HER.

Photos: Pottery Barn