torsdag, november 26

Country Christmas

Nå er vel juleutgavene av interiørbladene for det meste ute, men jeg venter fortsatt på at Country Living skal dukke opp i postkassen. På nettsidene deres går det likevel an å "bla" i desemberutgaven nå, og her er noen koselige bilder fra et landlig, julehjem i Connecticut, for å se mer fra dette hjemmet kan du klikke deg inn HER. Så flott med snø og skikkelig vinter, men det spørs vel om vi kan håpe på det her til jul;)
Photos: Country Living Klikk på bildene for å se de større

onsdag, november 25

Julegaver på nett

Jeg har ennå ikke kommet så godt igang med å kjøpe julegaver, men nå må jeg sette opp farten litt, har en tendens til å utsette det ganske så lenge;) Uansett, i år har jeg tenkt å handle litt fra noen av alle de fine nettbutikkene rundtforbi, og en av de blir iallefall Magdalenas Par Courrier som har så mye fint til hus og hjem. Hvordan er det med dere, er dere kommet igang med julegavene?
Photo: Par Courrier

tirsdag, november 24

Julehjem River House

Idag "bladde" jeg rundt i litt gamle bilder og fant disse fine bildene fra et julepyntet River House, jeg har tidligere på bloggen skrevet om boken Celebrating Home, der dette hjemmet er pyntet til de ulike årstidene og høytidene. Uansett, her er fine julebilder fra det flotte huset med så mange fine detaljer: listverk, kjøkken, trapp, peis etc... Bildene her er fra arkitekten Laurel Ulland som er brukt i renoveringen av det historiske huset og fra interiørarkitektene Mueller Dahl Remodeling Ltd.Ha en riktig fin dag alle sammen!

onsdag, november 18

Riviera Maison i Bergen

Idag var vi en liten tur til Bergen, og da fikk jeg heldigvis tid til å ta en liten tur innom den nye flotte Riviera Maison butikken til Cathrine A. Det var en koselig julepyntet butikk med mye fint til huset, det ble litt i farten med meg idag, men jeg fikk nå med meg litt julepynt hjem! Jeg ble møtt av to smilende, koselige damer som kunne fortelle at de hadde mange nye, fine varer som skulle pakkes opp nå også. Så det får bli dagens "julgavetipsbutikk"! Ha en fin kveld alle sammen! Klikk på bildet om du vil se de større


lørdag, november 14

Hvite favoritter

En dag nå i uken fikk jeg et spørsmål om jeg hadde et "hvitt" favorittrom. Her er noen rom med mye hvitt som jeg synes er veldig fine, vanskelig å bare velge et, det er så mye som kan være fint på litt forskjellige måter... Ha en finfin lørdagskveld!
Photo: Martha Stewart , Country Living og Remodeling Center

fredag, november 13

Hustegninger

Nå er det ikke så lenge før vi er klar til å sende inn byggesøknaden her, og her er tegninger på fasadene, ikke helt ferdige, men så godt som. Setter pris på alle gode tips og ideer! Ønsker dere alle en riktig god helg nå som fredagen er her igjen!
Vil du se bildet større kan du klikke på det

tirsdag, november 10

Gamle bilder

Idag har jeg sett gjennom litt gamle bilder som ligger på PCen, utrolig hvor fort gjort det er å samle opp veldig mange bilder som aldri får komme ut på papir. Her er noen fra stuen og ute. Ha en riktig fin dag videre!
Photo: Camilla At Home

torsdag, november 5

Enkelt og hvitt

Hvit stueinspirasjon fra Country Living her idag, et fint sted å sette seg ned å lese en bok! Om du vil se litt mer fra huset har jeg tidligere hatt et innlegg med flere bilder fra dette fine huset HER. Photo: Country Living

tirsdag, november 3

Engelsk country

Inspirasjonsbildene idag er fra et sjarmerende murhus i engelsk landlig stil, og vil du se mer fra dette hjemmet kan du klikke deg inn HER på Country Living.

Photo: Robin Stubbert