onsdag, september 30

Samle fotografiene

Et fint eksempel på en fotovegg fant jeg på sidene til Home&Cottage en dag. Det kan jo være en ide å kopiere opp litt bilder fra forskjellige "hverdagsstunder" å henge opp slik også, ikke bare bryllups- og fotografbilder. Ha en fin dag alle sammen!

tirsdag, september 29

Høst og farger

Nå som høsten er her er det ekstra hyggelig å pynte mer inne, og det er fint å bruke høstfargene å dekorere med, blomster og greiner med sterke farger hører til på denne årstiden, og noen av mine favoritter i/fra hagen på denne tiden er montbretia, krysantemum og gul rudbeckia som lyser opp i gråværet. Ha en riktig fin høstdag!

Foto: Camilla At Home

fredag, september 25

Helg igjen

Da er vi hjemme igjen etter en fin ferietur, og her er det grått og trist vær ute, så noen bilder med lyse rom passer fint idag. Ha en riktig fin helg alle sammen! Photo: Country Living

torsdag, september 24

Kent i Connecticut

Her er noen bilder fra en koselig liten New England landsby vi kjørte gjennom på turen vår, Kent i Connecticut, her er det er fint å kjøre litt rundt på småveiene for å se koselige hus, hager, garder og flott natur. HER kan du lese litt om Kent hvis du vil.

Foto: camilla at home

lørdag, september 19

Huset i "Stepmom"

Her er noen bilder fra huset som var med i filmen "Stepmom" med Julia Roberts og Susan Sarandon (1998). Dette huset ligger også i Nyack. Filmen kan du blant annet finne HER.Du kan klikke på bildene om du vil se de større.
Foto: camilla at home

fredag, september 18

The Village of Upper Nyack, NY

Her er litt bilder fra et lite tettsted vi har kjørt gjennom på turen vår. Idylliske hus og hager, et historisk strøk med hus og utsikt til Hudson River fra mange av husene her. Litt flere bilder kommer etterhvert. Ha en fin dag!
Foto: camilla at home

Things to do in New York City

Ta enten de blå eller røde sightseeingbuessene de første dagene for å få oversikten over byen, da får du med deg mange av de store severdighetene, og kan hoppe av bussen der du vil bruke mer tid. Gå tur i Central Park, vandre i Greenwich Villages gater å se på blant annet de gamle brownstonehusene. rundt for å se de forskjellige stedene og de kjente bygningene i byen, da får du med deg "folkelivet" i de forskjellige strøkene og blir mye bedre kjent, men det tar fort litt tid å komme seg fra sted til sted da! Gå i Madison Avenue og Fifth avenue for å se de eksklusive designerbutikkene. Besøk varehuset Macys for litt shopping. Besøk også Century21 som selger merkeklær/ designerklær til reduserte priser, her er det mye folk, så her gjelder det å være tålmodig. Ellers så er Broadway street ved Times Square fin å besøke på kveldstid, alltid mye folk, åpne butikker og spisesteder.
Gå over Brooklyn Bridge for flott utsikt til både Manhattan og Brooklyn, her kan du også se Frihetsgudinnen i det fjerne. Ta en tur til Battery Park der du kan nyte sjøutsikten, her ser du ut til Frihetsgudinnen, og kan ta ferge ut om du vil. Dette er også så nært Manhattans "financial district" at det passer fint å ta en tur i Wall street, forbi børsen, og kanskje ta et bilde sammen med Charging Bull også! En uke går forresten veldig fort her!Tusen takk for alle hyggelige hilsener!!!

onsdag, september 16

New York City

En liten oppdatering herfra idag. Etter en uke i New York har vi nå leid bil og reiser nordover, ruten er ikke planlagt så vi får se hvor vi ender opp... Kanskje kommer det en oppdatering eller to om vi kommer på nett etterhvert. Ha en riktig fin uke videre!

mandag, september 7

Nostalgiske klokker

Litt inspirasjon til å dekorere både ute og inne fra SkovlyCollection idag, jeg liker veldig godt de engelske klokkene de selger her, spesielt fine er de emaljerte, nostalgiske klokkene.

fredag, september 4

torsdag, september 3

Riviera Maison til Bergen

Et bloggtips idag er Riviera M&C, her kan en følge med på oppbygging og oppstart av Norges første Riviera Maison "Concept Store", som skal åpne i Bergen i November. På bloggen skriver Catherine A. også om husbygging, hage, familieliv og gjestehuset deres, så her er det mye spennende å følge med på utover høsten! Foto:Riviera Maison