mandag, juli 27

Kjøkken..

Litt kjøkkeninspirasjon fra House Beautiful idag,kjøkkenet er House Beautifuls "kitchen of the year" og Ina Gartens kjøkken er utgangspunktet for dette kjøkkenet kan de se ut til, for å se mer klikk HER .Vil du se mer fra hjemmet til Ina Garten kan du klikke deg inn HER.

tirsdag, juli 21

Fjorårets høstkolleksjon...

Litt fra fjorårets høstkolleksjon fra Lexington, og nå nærmer det seg vel en ny en, så det blir spennende å se hva som dukker opp i år. HER kan du se mer fra det fine "country" hjemmet som ble brukt til å vise frem akkurat denne kolleksjonen.

fredag, juli 17

Helg...

Da er det fredag og helg igjen, det ser ut til at været blir bra så da må det bli litt grilling en dag tenker jeg, ellers ingen planer her. Ønsker alle dere som er innom en riktig god helg! Have a happy weekend you all! Photo: camilla at home

torsdag, juli 16

Hus og inngang

Litt utvendige detaljer idag idag også, koselig overbygget inngangsparti her,jeg likte den buede "dekoren" oppe på overbygget her, og farge på døren er også koselig.

onsdag, juli 15

Renoveringsprosjekt..

Her er noen bilder fra et renoveringsprosjekt av et nesten 150 år gammelt hus, synes alltid det er spennende å se før og etter bilder fra slike prosjekter, spesielt interessant er det også med slike gamle hus, det å studere detaljer både utvendig og innvendig. Vil du se mer fra prosjektet kan du klikke HER.

torsdag, juli 9

Mitt "bloggehjørne" idag

Her sitter jeg og blogger idag, jeg har plukket inn litt roser fra hagen som pynter opp hos oss, nå blir det bare å slappe av litt før kvelden er over. Ha en riktig fin kveld alle sammen!Photo: CamillaAtHome

onsdag, juli 8

Rustikt "country" hjem

Litt bilder fra et rustikt og fint "country" hjem fra en gammel utgave av Country Home, mange fine detaljer å se nærmere på her som peis, kjøkken, lister, vinduer,trapp osv...Klikk på bildene for å se de større.