tirsdag, juni 30

Sommervær

Det har vært dårlig med blogginnlegg herfra i det siste, og det skyldes det flotte sommerværet som vi endelig har fått her! Idag er det "bare" 24 grader her, men igår viste faktisk gradestokken 31,5 grader i skyggen, noe som er nokså uvanlig her, så været må nytes mens det ennå er her. Ha en flott dag videre og kos dere i sommervarmen!

mandag, juni 22

Sol og peoner

Søndagen ble det sol og litt varme her, iallefall i et lunt hjørne ved huset. Sommerværet ser også ut til å fortsette denne uken, så det er bra, det hadde vært fint om St. Hans kunne feires med sol og varme i år. Ha en riktig fin dag alle sammen!

fredag, juni 19

Helg igjen

Da var det helg igjen og jeg vil ønske dere alle en riktig god helg! Her ser det ut til å bli regn i helgen, så sommeren får vi nok vente enda litt lenger på. Litt bilder med litt sommerhusstemning over får vi vel finne frem da og håpe på at det ikke blir så lenge til solen og varmen dukker opp...
Wish you all a happy weekend! Photos: Country Living

onsdag, juni 17

L.L.Bean lampen

Jeg tror ikke jeg har vist bilde av lampen som jeg bestilte hos L.L.Bean tidligere, den er fin og solid, men siden vi måtte kjøpe ekstra transformator og pærer til den pga. "engelsk" kontakt så ble jo det litt ekstraarbeid med den da;) Men fin som leselampe er den iallefall. Ha en riktig fin dag!