søndag, mars 29

Idyllisk ved sjøen

En liten tur inn i huset til eierne av Greengate, idyllisk beliggenhet og fine, lyse rom, vil du se/lese mer kan du ta en tur inn HERBo Bedre. A hometour of the beautiful seaside home of Greengates owners , to see more from their home take a look HERE!

onsdag, mars 25

Badekar

Her er noen flere fine eksempler på innebygde badekar til arkivet, også her med treverk + steinkant på toppen.
More examples on built-in bathtubs.
Photo: Coastal Living

Om ikke altfor lenge...

Nå er det forhåpentligvis ikke altfor lenge til vi kan sitte ute slik som dette, her har vi iallefall fint vær og sol, det er ikke så varmt ennå men det nærmer seg! Ha en fin dag uansett vær og vind:)
In not that long time we will hopefully sit like this, outside enjoying the spring, though it`s still pretty cold for that here. Have a great day!
Photo: Coastal Living

mandag, mars 23

Innebygget badekar

Jeg fant dette innebygde badekaret i bildemappene mine også, koselig med panel på sideveggene og steinkant, det var jo også en fin løsning...
Photo: Coastal Living

Løveføtter

Det blir kanskje et badekar med løveføtter hos oss, men hvordan løses det med sluk og rør, kanskje noen som har tips til fine løsninger på det? Photo: Coastal Living

Mandag og trapp

Her er en fin trapp til "trappearkivet" mitt:) Husker ikke hvor bildet er fra. Ha en fin mandag:)

mandag, mars 16

Enda en peis..

Enda en peis idag. Et rom med peisen plassert i "sentrum" i rommet i forhold til plassering av sofa, koselig! Always cozy with the fireplace as the focalpoint of the livingroom! Photo: Country Living

Hvit peis

Photo: CountryLiving

søndag, mars 15

Favoritt: kjøkken & spisestue

Her er den absolutte favoritten fra den nye kjøkkenboken, dette med fin spisestuedel i kjøkkenet. Utsikten var det jo heller ikke noe å si på;) The favouritekitchen from my new book, gorgeous kitchen with diningroom included. Great view as well!Det var veldig fint med et skikkelig rustikt og solid spisebord, og de fine, mørke gulvene ser ut til å være beist eik?Litt "Something`s Gotta Give" stil på kjøkkenet kanskje? Kjempeflott var det uansett!!
Photos: 500 Kitchen Ideas :Style,Function & Charm

Boktips: 500 Kitchen Ideas

For en stund siden nevnte jeg på bloggen at jeg hadde bestilt noen nye kjøkkenbøker, og en av dem var 500 Kitchen Ideas; Style, Function & Charm. Denne boken er Country Livings og dersom du liker deres blad/nettside, så vil jeg tro at du liker denne også. Boken er tykk, 480 sider, og det er bilder på hver eneste side, så det tar litt tid å komme igjennom den:) Det er mange enkle tips og ideer, men det er ikke noen bok strukturert bok som hjelper deg å huske på alt når du planlegger nytt kjøkken, det er mer en inspirasjonsbok. Her er noen bilder fra boken, jeg har nok valgt ut de "hviteste" og "enkleste" kjøkkenene her, men det er massevis av mer fargerike og unike kjøkkener i boken også. Jeg kjøpte boken HERAmazon. A while ago i mentioned some books for kitchenplanning that I ordered. 500 Kitchen Ideas: Style, Function & Charm was one of them, and if you find countrykitchens beautiful I will recommand this one for you. The book is about 480 pages and there is photos at every page, as well as simple tips and ideas. A great book for inspiration, it`s not the book for you if you`re lookig for a structured book that helps you remember everything when planning a new kitchen though. Here is some images from the book, I have chosen some "white" kitchens here. Though the book is variated in style, colours and type of (country)kitchens.

torsdag, mars 12

Det gamle billettkontoret

Et gammelt billettkontor i Danmark som nå er et vakkert hjem i inspirert av den franske landstil, og litt av New England stilen også. For å lese artikkelen og se flere bilder kan du se HER i SkönaHem. Det er jo en gammel artikkel så dere har nok sikkert sett dette før... An old ticketoffice in Bornholm, Denmark. Now it`s a beautiful home inspired by the french countrystyle among others. To see more and read the article (in swedish though) click HERE to visit the swedish interiormagazine Sköna Hem.