fredag, januar 30

torsdag, januar 29

Dørinnramming med navn

Dette koselige huset dukket opp en dag jeg var på utkikk etter husinspirasjon. Det var litt fint med denne dørinnrammingen der "navnet" på huset var malt på synes jeg, en ide kan jo være å heller skrive gatenavn/nummer/byggeår, kanskje heller frese det inn så det blir litt mindre markert også...An idea for doorframing, a little cozy with the name painted in top of the frame.

Lyse og fine bad

Et par baderom fra Pottery Barn, jeg finner alltid fine baderom når jeg "blar" rundt i sidene deres. Siden vi nå etterhvert må ha klar tegninger så er jeg på utkikk etter bad på loftsrom også.At Pottery Barn there is always beautiful bathrooms to use as an inspiration. I am especially looking for solutions for bathrooms in the attic right now.

Photo: Pottery Barn

tirsdag, januar 27

Nostalgisk porselen

Landlig og nostalgisk porselen fra Burleigh, som ble etablert i 1851, så mønstrene er ganske gamle her. Det som også er fint med Burleigh sitt porselen er at det går veldig fint å kombinere en del av de ulike seriene siden mange av fargene passer godt sammen, vi har litt forskjellig i blånyanser. Nå har de også en del av seriene i rødt/rosa og i sort.mandag, januar 26

Rustikk "country" stue

Ennå en stue med peisen i sentrum, litt mer rustikk "country" stil her, og veldig koselig. Once again, a livingroom with the fireplace as a focalpoint, rustic countrystyle and so cozy!

Peisen i sentrum

En fin og lys stue med peisen i sentrum, koselig! A bright and beautiful livingroom, cozy that the fireplace is the focalpoint of the livingroom as well. Photo: Better Homes and Gardens

søndag, januar 25

Anettes Hus i nettavisen

Om du ikke allerede har kommet så langt, så vil jeg anbefale en tur innom Nettavisen for å lese artikkel om den flotte interiørbloggen Anettes Hus, en blogg jeg besøker hver dag, her er det alltid noe nytt og alltid noe fint! Artikkelen finner du HER.

lørdag, januar 24

Arbeidsplassen

To veldig forskjellige og fine arbeidsplasser. Jeg likte veldig godt hustegningene brukt som bilder på nederste bilde her, god ide som jeg tror jeg vil lage til en gang selv også. Ellers så synes jeg det øverste kontoret her var så fint med de store buede dørene med vinduer i, stripete gulvteppe, små hyller på skrivebordet osv... Koselig med to lamper hengende over skrivebordet slik som på øverste bildet også. Ha en fin lørdagskveld!
Photos: Pottery Barn

fredag, januar 23

God helg!


Baderomsløsninger

Baderomsløsninger fra Better Homes & Gardens , greit å finne noen løsninger for loft også siden det sannsynligvis blir et bad ellr to på loftet. Tror nok ikke parkett hadde holdt seg bra så lenge på vårt bad da men... så på gulvene blir det nok fliser, men jeg liker veldig godt panel på veggene, men det spørs nok om det ikke blir fliser der også.

onsdag, januar 21

Kjøkken idag..

Et flott kjøkken fra Better Homes and Gardens , koselig med de røde detaljene i rommet , og mange andre fine detaljer rundforbi her også. A lovely kitchen and lots of beautiful details to study here, I like the red details as well.
Photos: Better Homes and Gardens

tirsdag, januar 20

Sengegavl med fuglehus

En fin hvitmalt seng i tre, og ekstra koselig var det med det fine, lille fuglehuset øverst her:) A charming wooden bed, espesially cozy with the birdhouse.
Photo: Country Living

mandag, januar 19

Kjøkkenøyer


Vi har tenkt å ha øy på kjøkkenet, dersom vi får plass til det når planløsningen er ferdig da;) På Remodeling Center har jeg funnet mange ideer til kjøkkenøyer, mange ulike former, stiler og varianter. Litt mer flyttbare og ikke så store finner du her om du vil se, og litt mer av de "innebygde" finner du her.
We plan on having a kitchenisland in our new kitchen, inspiration for both mobile islands and "builtin" islands I`ve found at Remodeling Center.

Romantisk interiør

Ta en tur innom siden til Carrie Raphael for litt romantisk inspirasjon til interiøret: slipcovers, farger og romantiske detaljer.Flere bilder fra hjemmet hennes finner du også HERCountry Living. Har tidligere vist bilder fra huset hennes HER og HER også. Click on the links above to see more of Carrie Raphaels design and her own home. Photo: Country Living

torsdag, januar 15

Solen er fremme!

Idag er solen fremme, og det er alltid så fint etter noen dager med grått og trist vær, jeg synes iallefall alt blir litt bedre med en gang solen dukker opp;) Ha en riktig fin dag alle sammen! Photo: Patrick Ahearn

onsdag, januar 14

Baderomstips
Litt baderomsbilder her idag, og mange flere bilder, tips og ideer finnes HER og HER og HER. Ideas, tips and photos for the bathroom if you click on the links above.
Photos: Pottery Barn, Remodeling Center, Country Living

tirsdag, januar 13

Hvitt hjem

En dag jeg besøkte House Beautiful fant jeg dette fine "hvite" hjemmet her. Jeg synes også det var noen fine detaljer arkitekturmessig her som lister, peis ol.... Flere bilder fra hjemmet finner du HER! Once I visited House Beautiful I discovered this beautiful home, crisp white and interesting use of decorative rustic elements, to see more from this home click HERE!

mandag, januar 12

Kjøkken

Et lyst og fint kjøkken fra Christopher Peacock Cabinetry , og flere kjøkken finner du på hjemmesiden. A gorgeous and bright Christopher Peacock Cabinetry kitchen, to see more take a look at the website.

En grå mandag

Da er det mandag igjen, grått og trist ute så et bilde med sommer og sol passer fint idag :)
Photos: Cottage Living

lørdag, januar 10

Hvitt og blått...

Det er noe med hvitt og blått som gjør at det straks blir "sommer" i rommene. Jeg likte spesielt det øverste rommet her, med litt sterke blåfarger sammen med alt det lyse, skikkelig "sommer"... Ha en fin helg videre:)
Photos: Caldwell-Beebe Interiors

fredag, januar 9

Patrick Ahearn

Et linktips til en flott arkitektside er Patrick Ahearns, her er det mange fine arkiktekturdetaljer å studere litt på, mange bilder både innvendig og utvendig fra husene. A great architecturesite is Patrick Ahearn`s, beautiful architecturedetails both inside and outside the houses to study, lots of photos here.

torsdag, januar 8

Feriehus

Noen fine bilder fra feriehuset til Victoria Hagan. Mer fra huset kan du se HER om du vil. Beautiful photos from Victoria Hagan`s weekendhome, do you want to see more from this home click HERE!

mandag, januar 5

Mandag igjen...

Tilbake til det vanlige igjen, og det er nå ganske greit det også. Her er et fint kjøkken fra House Beautiful som jeg synes det er veldig mange fine detaljer verdt å se litt på, synes det er så fint med slike benkeplater i stein som er litt matte, men vet ikke helt om de er mer porøse og upraktiske, jeg vet heller ikke hvilken sort stein det er... Ha en fin mandag :)

søndag, januar 4

Vår inspirasjon

Et inspirasjonsbilde med vårstemning fra Pottery Barn. Det fine stripete gulvteppet satte sitt koselige preg på denne sofakroken, hadde vært fint å sette seg ned med en god bok her. Ha en fin søndag:)

Godt nyttår!

Godt nyttår! Vi har vært på fjelltur med venner og feiret nyttår, det ble skiturer i kuldegrader fra -2 til -18, men solen har stort sett vært fremme så da har det vært flott til tross for litt kalde hender nå og da;) Håper alle dere andre også har hatt en fin nyttårshelg:) Nå er det bare til å begynne å plukke ned all julepynten, kom ikke så langt at det ble gjort før vi reiste. Ha en riktig så fin dag!Happy new year to you! We have spend our "new-years-weekend" skiing at the mountain with some of our friends, it`s been cold but sunny:) Hope you all had a great time celebrating!
Photo: Camilla At Home