mandag, desember 29

Rundt spisebord

Et fint rundt spisebord å huske på til senere, synes det er litt koselig med runde bord, og så tar det nå litt mindre plass også om en ikke har så store rom.
Photo: Country Living

lørdag, desember 27

Vårlige blomster

Idag når vi bare har slappet av her så har det blitt en liten runde rundt på mine favorittsider, og på Country Living fant jeg denne koselige og lyse kjøkkenkroken her, gleder meg alltid til å få litt vårlige blomster i hus etter jul, og ser også frem mot litt lysere tider nå, men enn så lenge koser vi oss videre med jule- og nyttårsfeiring;)

mandag, desember 22

Furugirlander

I gangen har jeg laget girlander av furu til trapperekkverket, det var veldig enkelt og jobbe med, og så ble den litt "fluffy" og fin med de lange nålene sine, så det trengtes jo ikke så mange greiner, og med kongler på så var det bare lys som måtte til. Litt mer inspirasjon til girlanderpynt kan du finne HER!

Photo: Camilla At Home

torsdag, desember 18

New England kjøkken

En reprise her på et bilde, en absolutt favoritt! Et veldig lyst og fint kjøkken i New England stil, om du vil se mer fra dette huset finner du flere bilder HER!
An image i have posted at the blog before, a favourite of mine! A light and airy new england style kitchen. To see more from this home click HERE!

Vinduer

Her er noen fine bilder med lyse interiører fra Architectural Digest. Vårlig og fint med mye lys inn store flotte vinduer! Lovely and bright interiors, I think these huge windows looks great and they let in so much light,a feeling of spring here!

tirsdag, desember 16

Julehjem

Jeg har funnet frem litt gamle "juleinteriørmagasiner" og her er et favoritthjem pyntet for julen, fra fjorårets desemberutgave av Country Home. Jeg synes trappen var så fin og så er det så mange andre fine detaljer her også, og ekstra koselig er det jo når det er pyntet til jul!

mandag, desember 15

Det nærmer seg jul

Da er endelig julegavene på plass, iallefall de fleste.. Girlander har jeg laget til trappen i helgen og juletreet står klart ute, men der får det nok vente en stund til tenker jeg, er ikke helt klar for å ta det inn ennå. Bildene under er fra Carrie Raphael`s hus, og mer fra dette huset kan du se HER.

torsdag, desember 11

Favorittpeis

En favorittpeis her, ekstra koselig er jo en peis når den er pyntet med julestrømper og peishyllen er dekorert med både grønne greiner og lys! Når en ikke har en slik fin peis å henge julestrømpene så kan jo trappen være et alternativ, det er jo ganske så koselig det også.
A favourite-fireplace of mine, the room looks so inviting and cozy with the mantel "dressed up" with stockings. Unfortunately we don`t have a mantel like this now, that`s why the staircase can be an alternative, anyway, it looks pretty cozy here.
Photos: Country Home

mandag, desember 8

Utejuletre

Et par koselige juletre til utebruk her fra Better Homes and Gardens. Det kan jo være fint å pynte litt opp ute også, selv om det frister lite akkurat her idag med regn og "ruskevær"... Ønsker dere en fin mandag!
Some trees for outdoor use, it can be lovely to decorate outside like this, though it isn`t too tempting today when the rain is pouring! Have a nice day! Photos: Better Homes and Gardens

Og så har jeg fått DENNE flotte awarden fra den koselige bloggeren Connie Maureèn, tusen tusen takk! Jeg vil gi den videre til alle de flotte og inspirerende interiørbloggerne som jeg besøker, de på listen min her med flere :) I got THIS award from the nice blogger, Connie Maureèn, thank you so much:) I want to pay it forward to all of the beautiful interiorbloggers I visit all the time!

fredag, desember 5

Juleverksted

Det som står på programmet i kveld er juleverksted, det skal bli koselig! Planen er at det både skal bli laget kranser og julestrømper, så får vi se hvor langt vi kommer da...Vil ønske alle en flott helg igjen :)
Tonight I will have a "christmascraftevening" with some of my friends, we`re planning on making stockings and wreaths. Wish you all a great weekend!

Photos: Country Living

onsdag, desember 3

Grønt og fint

Grønne kranser og girlander med friske greiner kan være veldig dekorativt og fint, så det tror jeg at det må bli litt av her i år, og det er jo like fint ute som inne.. Her er det endelig blitt kaldt og fint igjen etter en del regnværsdager :) Kanskje får vi litt snø igjen også, det er jo lov å håpe;)

tirsdag, desember 2

Aspen & Brown

Mange fine ideer til å pynte til jul finnes her hos Aspen & Brown, de sender desverre ikke utenfor UK, men massevis av inspirasjon er det ihvertfall!

mandag, desember 1

**Juletreet *

Litt ideer til hvordan årets juletre kan pyntes fant jeg HER. Selv om det blir nå en stund til ennå. Bildene finner du også i denne koselige juleboken. Ideas for how to decorate the christmastree you can find HERE, the same images have also been publicated in this cozy christmasbook.