torsdag, november 27

Boktips: Martha Stewart

En koselig bok med instruksjoner til hvordan en kan lage ulike julekort og forskjellig julepynt. En god del oppskrifter og litt julesanger også, litt av hvert her. Mer som et julehefte enn en bok i grunnen. Koselig bok med ideer til juleverkstedet! Du finner den HER!
A cozy christmasbook, paperback and not that thick, not a coffetablebook, more of an instructionbook for making christmasdecor and cards. There is also recipes and songs in here. You can find the book here HERE!

STORE kongler

Jeg er på utkikk etter store kongler, men har ikke funnet på blomsterbutikker ennå, det kommer vel etterhvert, men kanskje det er noen som vet om det er en nettbutikk eller noe som selger slike? Jeg fant en gang jeg var i Trondheim store kongler lignende de her, men vet ikke hvilket tre de vokser på, det er vel en slags furutype, men hva heter den tro?

onsdag, november 26

Litt hagearbeid

Ikveld har jeg ordnet litt i hagen, noe som måtte plantes om, settes inn og litt sånt. Her er den gode hjelperen min;) Snøen er smeltet og regnet er her igjen, ser frem til flere kalde dager og mer snø må jeg nå si!

tirsdag, november 25

Koselige julehus

Litt papp og litt glitter og vips så har man slike fine hus til jul, det er iallefall planen min, men jeg får vel se hvor langt jeg kommer.. Jeg har en bok av Martha Stewart der det er oppskrift på slike hus også, boken finner du HER om du skulle ha lyst på den, en koselig og fin bok med ideer og oppskrifter til julepynt, mer som et julehefte enn en bok egentlig.Photo: PotteryBarn
My plan is try to make some of these cozy glittering houses by christmas. I found recipe for these by Martha Stewart in this christmasbook you can find HERE! A nice and cozy book with step by step instructions for christmasdecor making.

mandag, november 24

Snart advent

Nå er det bare en uke til adventsstjernen får komme opp i vinduet! Jeg er ikke kommet særlig langt med julegaver i år, men får vel begynne å tenke på det også nå, det er vel bare et år jeg har klart å være tidlig ferdig med gaver og det var virkelig flott må jeg si, så det er planen i år også! Dere må ha en finfin mandag:)
Photo: Better Homes and Gardens

søndag, november 23

Snøbilder

Idag måtte jeg gå meg enda en tur i snøen, det er til å komme i julestemning av dette her :)

fredag, november 21

Så var det vinter..

Det ser ut til å bli en kald helg her, snøen har allerede lagt seg, fint og hvitt er det her, spørs vel om den ligger så lenge, men det er uansett fint så lenge det varer :) Etter en tur ut i snøen senere så er det vel bare å fylle vedkurven og lage seg en kopp kakao tenker jeg :) Ønsker dere en flott helg! Have a great weekend:)
Photo: Country Home

onsdag, november 19

Høstens siste...

Høsten er vel så og si over nå og om ikke lenge kan vi bytte ut høstpynt med julepynt, gleder meg veldig til det:) Kan jo ikke begynne å pynte riktig ennå, men har prøvd den nye adventsjernen vår idag, måtte jo se hvordan den var med lys i;) Photo: Camilla at Home

Innebygd garderobe

En fin innebygd garderobe fra Country Home, fine doble dører og koselig med skuff nederst. I like this built in closet, great doors, and the drawer under the doors is an idea to remember. Photo: Country Home

mandag, november 17

Vinterhvitt

Litt vinterstemning her idag. Utover i uken får vi kanskje litt vinter ute også, slik ser det iallefall ut på værmeldingene. Selv om det har en tendens til å forsvinne veldig fort når det endelig snør litt her, så hadde det vært koselig med en hvit dag eller to:) Ønsker alle en fin start på uken:)
Photos: Terry John Woods
Looks like the end of the week will be cold here, and we`ll maybe have some snow, though it never stays long it would be nice with a few winterwhite days! Here is some winterthemed interiorphotos as well. Have a great monday:)

torsdag, november 13

Gjestetoalett

Har veldig lyst på et gjestetoalett i neste hus, her har vi bad/vaskerom/gjestetoalett i ett, ikke den beste løsning når en ikke er av den ryddigste typen, som heller ikke har klesvasking som favoritthobby;) Fin dør og akkurat slike dørhåndtak er på ønskelisten min også! Photo: Gardiner Larson

Gardiner Larson

Fant denne flotte arkitektsiden en dag, mange fine hus- og interiørbilder, Gardiner Larson. Mange fine detaljer å studere både utvendig og innvendig i husene:) A great architecturesite is Gardiner Larson, lots of photos from both exteriors and interiors, lots of details to study here:)

Ute av syne!

Photo: Country Home

søndag, november 9

Ekstra plass over vasken

Et fint kjøkken her, og en god ide å ha litt ekstra plass over vasken. A gorgeous kitchen and a good idea to place the cabinets a little higher over the sink. Photo: House Beautiful

Noen ideer til organisering

Noen ideer til organisering fra Martha Stewart. Some ideas for organizing by MarthaStewart

torsdag, november 6

Fin trapp

Måtte bare vise denne fine trappen idag! Det er litt full fart for tiden her så jeg har desverre ikke fått besøkt og svart alle som har skrevet koselige til kommentarer til meg i det siste, men tusen tusen takk:)
Photo: Cottage Living

mandag, november 3

Hvite rom fra Sköna Hem

Noen hvite rom fra Sköna Hem idag, flere bilder fra dette hjemmet finner du HER. Synes denne hjemmelagde kalenderen her var så fin! Some inspiration for white rooms, photos from the swedish interiormagazine Sköna Hem, more photos from this home you can find HERE!